Charity

ProAutNorm zet haar winstgevendheid graag in, om andere mensen, die in mindere omstandigheden moeten leven dan wij, een helpende hand te bieden. In dit kader ondersteunt ProAutNorm o.a. een gezin dat zich volledige inzet voor de MAF (Mission Aviation Fellowship) in Angola.

MAF is al sinds 1989 actief in Angola. In eerste instantie voor noodhulp tijdens de laatste fase van de 27 jaar durende burger oorlog die nog tot 2002 heeft geduurd. Na jaren van vrede en wederopbouw is in de laatste jaren de aandacht verschoven naar het ondersteunen van Christelijk medisch werk in samenwerking met verschillende zendingsziekenhuizen. Zowel vervoer van patiënten als medische teams en medische hulp op die plaatsen die over de weg erg moeilijk bereikbaar zijn, dit vaak in samenwerking met de bestaande lokale kerk. Daarnaast verzorgt MAF een luchtbrug voor organisaties die landmijnen opruimen en andere humanitaire of Christelijke organisaties.

Fruits4Life

Onder het label Fruits4Life willen wij onze missie "Ontwikkeling uit het hart" tastbaar maken. We willen dit doen op verschillende manieren die aansluit bij onze gedachte: een positief geluid op het internet. Bijvoorbeeld door stichtingen te ondersteuning met technische informatie of als charity een project uit te voeren. (denk bijvoorbeeld aan het bouwen van een website of online portaal)

Hebt u onze ondersteuning nodig of kunnen wij u helpen met uw project, neemt u dan gerust contact met ons op.

Slimmer werken door procesautomatisering
© 2018 ProAutNorm B.V.DisclaimerCharityPrivacy Policy
  Om onze website optimaal te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Voor ons Privacy Statement:   Privacy Statement
mobilelaptopdesktoptabletphonedocumentdocumentssearchclipboardnewspapernotebookbook-openbrowsercalendarpresentationpicturepicturesvideocameraprintertoolboxbriefcasewalletgiftbargraphgridexpandfocuseditadjustmentsribbonhourglasslockmegaphoneshieldtrophyflagmappuzzlebasketenvelopestreetsigntelescopegearskeypaperclipattachmentpricetagslightbulblayerspenciltoolstools-2scissorspaintbrushmagnifying-glasscircle-compasslinegraphmicstrategybeakercautionrecycleanchorprofile-maleprofile-femalebikewinehotairballoonglobegeniusmap-pindialchatheartclouduploaddownloadtargethazardouspiechartspeedometerglobalcompasslifesaverclockaperturequotescopealarmclockrefreshhappysadfacebooktwittergoogleplusrsstumblrlinkedindribbble