CMS Systeem | Betekenis en uitleg

Online is uw website vaak de eerste indruk die iemand krijgt van uw bedrijf. Dit zorgt ervoor dat een website een onmisbaar onderdeel is voor uw organisatie. ProAutNorm is gespecialiseerd in het bouwen van websites en webshops geheel gebaseerd op uw wensen. Onmisbaar daarbij is een CMS Systeem (Content Management Systeem). Wij hebben een eigen CMS Systeem ontwikkeld voor de websites. Hiermee kunt u gemakkelijk uw website beheren. Op deze pagina leest u meer over de betekenis van een CMS Systeem en vertellen wij wat wij voor u kunnen betekenen.

Wat is een CMS Systeem?

Een CMS Systeem, ook wel Content Management Systeem genoemd, is een softwaretoepassing waarmee u gemakkelijk uw eigen website kunt beheren. Dankzij een Content Management Systeem kunt u gemakkelijk aanpassingen doen op uw website. Het voordeel is dat u hiervoor dan geen kennis van programmeren hoeft te hebben. U kunt bijvoorbeeld gemakkelijk de tekst aanpassen of toevoegingen doen zonder dat er iets veranderd in de opmaak van uw website. Het CMS Systeem zorgt voor een consistente uitstraling van uw website en de bijbehorende pagina’s. Deze worden allen volgens een vaste structuur opgebouwd. Ideaal om eventuele fouten op uw website te voorkomen. Dit ziet er niet alleen onprofessioneel uit, mensen kunnen zich er ook aan storen. Dat is iets wat we zeker niet moeten hebben. Als specialist in de ontwikkeling van websites en webshops hebben wij ook een eigen CMS Systeem ontwikkeld.

Het eigen CMS Systeem van ProAutNorm

YourMonitor is de naam van het eigen CMS Systeem van ProAutNorm. YourMonitor is gemakkelijk te beheren en erg gebruiksvriendelijk. Waar u ook bent of welk apparaat u ook beschikbaar heeft, u kunt gemakkelijk de content op uw website beheren. ProAutNorm zorgt ervoor dat alles ingesteld staat zoals u het wenst. Op deze manier heeft u geen programmeerkennis nodig en kunt u altijd en overal aanpassingen op uw website doen. In slechts een paar klikken kunt u zelf een nieuwe tekst toevoegen. Daarnaast kunt u gemakkelijk nieuwe formulieren, pagina’s en afbeeldingen toevoegen aan de door u gewenste pagina. Aangezien veiligheid van belang is, vinden wij het ook erg belangrijk dat het CMS Systeem veilig is. Wist u dat YourMonitor zelfs veiliger is dan vele andere bekende open source CMS’en?

YourMonitor is het eigen Content Management Systeem van ProAutNorm | Goede website bouwer | CMS Systeem

YourMonitor: Live contentbeheer module

In ons CMS Systeem zit een live contentbeheer module verwerkt. Als u gebruik maakt van deze module ziet u direct de veranderingen op uw pagina. U hoeft dus niet eerst veranderingen door te voeren en vervolgens op de website te kijken hoe het eruit ziet. Met onze live contentbeheer module ziet u direct resultaat van uw aanpassingen, veranderingen of toevoegingen.

Meer informatie over een CMS Systeem?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden met een CMS Systeem? Of bent u benieuwd naar YourMonitor en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, we gaan graag in gesprek! Het team van ProAutNorm staat klaar om u te helpen.

Benieuwd naar de diensten van ProAutNorm?

Bent u benieuwd naar de diensten en mogelijkheden bij ProAutNorm? Klik hier voor de diensten en mogelijkheden van ProAutNorm. Mocht u direct willen sparren over de mogelijkheden is dat uiteraard ook mogelijk en kunt u contact met ons opnemen.