3D configurator: ideaal voor verkoop van maatwerk producten!

Een 3D configurator is niet meer weg te denken tegenwoordig. Steeds meer mensen bestellen hun producten online; van meubels tot tuinhuizen en van kleding tot auto’s. De mogelijkheden online zijn eindeloos. Hoe fijn zou het dan zijn als uw klant een maatwerk product ook voor aankoop al online kan bewonderen? ProAutNorm helpt u bij het optimaliseren van uw verkoopproces met behulp van een op maat gemaakte 3D configurator!

Optimalisatie van het verkoopproces

Veel webshops bieden klanten de mogelijkheid om zelf hun offerte of product op maat samen te stellen. Op deze manier is de klant slechts een aantal klikken verwijderd van een uniek product. Daarnaast scheelt het u een hoop tijd. U kunt een 3D configurator ook gebruiken als sales configurator. Een ideale manier om uw verkoopproces te optimaliseren en vereenvoudigen.

Met de vele mogelijkheden die de klanten tegenwoordig online hebben, liggen de verwachtingen ook steeds hoger. De 3D configurator zorgt ervoor dat u inspeelt op de huidige behoefte en verwachtingen van de klanten. De klant kan zijn/haar specificaties invoeren in de online 3D configurator. Vervolgens geeft deze direct een realistisch 3D beeld weer van het product. Zo visualiseert u uw producten online eenvoudig. Benieuwd naar de belangrijkste voordelen van een 3D configurator? Lees 6 voordelen van een product configurator.

Iedere 3D configurator is anders!

Geen enkele product configurator is hetzelfde. Daarom ontwikkelen wij bij ProAutNorm 3D configurator software op maat. Het maakt niet uit wat voor soort producten u verkoopt, wij ontwikkelen een passende 3D product configurator voor u!

Daarnaast kunnen wij de nieuwe 3D configurator koppelen met uw huidige CRM, ERP en/of voorraadsysteem. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de voorraad. Uw voorraadbeheer is altijd actueel en de klantgegevens worden automatisch bewaard in uw CRM-systeem.

Een 3D product configurator of 3D configurator. Product configurator software en een productconfigurator maken door ProAutNorm!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een op maat gemaakte 3D configurator?

Een 3D configurator is overal voor te gebruiken en kan worden toegepast in elke branche. Bent u klaar om uw klanten de mogelijkheid te bieden een uniek aanbod aan maatwerk producten zelf samen te stellen? Betere resultaten te behalen doordat de klant op een gemakkelijke manier een eigen product kan samenstellen wanneer hij/zij dat wenst? En bent u klaar om kostbare tijd te besparen doordat de 3D configurator het werk voor het opstellen van een offerte voor u overneemt? Dan bent u bij ProAutNorm aan het juiste adres!

ProAutNorm gaat graag voor u aan de slag! Wij ontwerpen en bouwen 3D configurators voor elk CMS-systeem, of uw website nu gebouwd is in WordPress of een custom CMS. Voor elk systeem kunnen wij een applicatie ontwikkelen, uiteraard passend bij uw huisstijl.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak!

Benieuwd naar onze diensten? Lees hier meer informatie over de diensten die wij aanbieden.