content-management-systeemHet eigen Content Management Systeem van ProAutNorm

Het eigen Content Management Systeem van ProAutNorm

Een website is een belangrijk onderdeel voor uw organisatie. Dit is in veel gevallen zelfs de eerste indruk die iemand krijgt van uw bedrijf. ProAutNorm verzorgt het bouwen van uw website dan ook tot in de puntjes. Een Content Management Systeem mag daarbij niet ontbreken. Daarom heeft ProAutNorm een eigen Content Management Systeem ontwikkeld. Ontdek op deze pagina meer informatie over een CMS Systeem van proAutNorm.

Wat is een Content Management Systeem?

Een Content Management Systeem, ook wel afgekort als CMS Systeem, is een softwaretoepassing waarmee u eenvoudig uw website kunt beheren. Het is een eenvoudige manier om de content op uw website te beheren. Een belangrijk voordeel is dat u hiervoor geen kennis van programmeertaal hoeft te hebben, de tekst kan eenvoudig toegevoegd of aangepast worden. Daarnaast zorgt het voor een consistente uitstraling van uw website, omdat iedere pagina volgens een vaste structuur is opgebouwd. Zo voorkomt u oneffenheden of eventuele fouten in uw website. ProAutNorm heeft daarom een speciaal eigen Content Management Systeem ontwikkeld. 

Het Content Management Systeem van ProAutNorm

ProAutNorm heeft een eigen CMS Systeem, YourMonitor, ontwikkeld en dit systeem is erg gebruiksvriendelijk. Met dit eenvoudige CMS Systeem kunt u gemakkelijk, waar u ook bent of op welk apparaat dan ook, de content op uw website beheren. Wij zorgen ervoor dat alles goed ingesteld staat, zodat u geen programmeerkennis nodig heeft en altijd en overal aanpassingen op de website kunt doen. Binnen een paar klikken voegt u zelf naar wens bijvoorbeeld nieuwe tekst, formulieren, pagina’s of afbeeldingen toe. Wist u dat YourMonitor veiliger is dan andere bekende open source CMS’en? Veiligheid is ontzettend belangrijk. 

YourMonitor is het eigen Content Management Systeem van ProAutNorm | Goede website bouwer | CMS Systeem

Live contentbeheer module

In YourMonitor zit een live contentbeheer module verwerkt. Ideaal als u direct de veranderingen op de pagina wilt bekijken. Met deze module kunt u namelijk live uw pagina zien terwijl u bewerkingen aan het doen bent. 

Benieuwd naar meer?

Wilt u graag meer weten over het CMS van ProAutNorm of bent u benieuwd naar de andere diensten en mogelijkheden die wij aanbieden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen!

Contacteer ProAutNorm voor direct advies