WebsiteFactory

Een greep uit onze diensten

WebsiteFactory is een platform dat ontwikkeld is door ProAutNorm. Bij WebsiteFactory realiseren we goede websites. Maar wat is een goede website? Een goede website is voor ieder bedrijf, iedere klant, anders. Dit kan een eenvoudige website zijn, die de bezoeker informeert over een product of dienst. Maar dit kan ook een webshop zijn of juist een heel complexe website met allerlei koppelingen naar andere software pakketten. Maar hoe realiseren wij dan zo’n goede website? Alles draait om communicatie: communicatie is de sleutel tot succes. Het succes van het realiseren van een goede website.  

We hebben ontdekt dat in een goede website drie belangrijke dingen samenkomen, namelijk:
  1. De strategie gericht op het overbrengen van de boodschap 
  2. De technologie die de boodschap ondersteunt 
  3. De integratie van website en bedrijfsvoering 

Ik wil meer weten 

Beheer eenvoudig uw website

We hebben ons eigen CMS systeem ontwikkeld dat erg gebruiksvriendelijk is. Dankzij het eenvoudige CMS systeem kunt u, waar u ook bent, op welk apparaat dan ook, uw website beheren. U heeft geen programmeerkennis nodig en u kunt uw website overal aanpassen. Het aanpassen, wijzigen of toevoegen van nieuwe tekst, afbeeldingen, formulieren of pagina’s is altijd mogelijk binnen een paar klikken. Met de live contentbeheer module kunt u live uw pagina zien en deze tegelijkertijd bewerken! Tevens is YourMonitor veiliger dan andere bekende open source CMS’en.

Eindeloze integratiemogelijkheden

Ook met een complex vraagstuk kunt u bij ons terecht. We zorgen ervoor dat er concrete en doeltreffende oplossingen worden geboden en dat uw problemen worden omgezet in mogelijkheden. Zo kunnen we diverse maatwerk software oplossingen ontwikkelen, die vervolgens gekoppeld worden aan uw website. En, maatwerk is bij ons ook echt maatwerk. Programmeren op maat, websites op maat en communicatie op maat. Product configurator nodig? Een geautomatiseerd orderproces van bestelling tot boeking? Alles is mogelijk.

WebsiteFactory | Full service internetbureau

 

WebsiteFactory = uw internetbureau

WebsiteFactory is de webdivisie van ProAutNorm. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van goede websites, die volledig uw huisstijl en boodschap ademen. Bovendien kunnen we diverse ingewikkelde koppelingen in uw website bouwen wanneer u bijvoorbeeld bepaalde processen aan elkaar wilt koppelen. We ontwikkelen software en webapplicaties op maat en zijn daardoor een totaalaanbieder op het gebied van websites en webdevelopment.

Een goede website, zonder poespas

Bent u opzoek naar een webbouwer die uw wensen en ideeën kan realiseren in de praktijk? We gaan graag met u rond de tafel. U kunt het zo gek niet bedenken, of wij kunnen het maken. We zijn specialist in het formuleren en verwezenlijken van communicatiedoelstellingen als ook het inrichten van complexe architecturen voor het web. Techniek is daarbij het middel en niet het doel. We houden altijd het einddoel voor ogen, en dat is: een goede website die precies doet wat hij moet doen.

Neem contact met ons op