Websites

Wij zijn gedreven in het maken van topkwaliteit websites. Of u een eenvoudige kleine website nodig hebt of een grote maatwerk website, wij doen het graag voor u.

Samen zoeken we naar de beste oplossing en uw ideale plaatje!

Ook maken al onze klanten gebruik van het door ons ontwikkelde, gebruiksvriendelijke Content Management Systeem: YourMonitor. Met dit CMS is het voor u als klant zeer eenvoudig uw website te beheren en aan te passen aan uw wensen.

Verder realiseren wij ook koppelingen tussen bestaande software en uw website(s). Wij hebben een brede ervaring en klantenkring waarvoor wij allerhande oplossingen bedenken en realiseren. Van webshop tot productconfigurator, van eenvoudige website tot het realiseren van klantportalen die het mogelijk maken om projecten te volgen in elke stap van het proces.


U zoekt ook een oplossing voor uw bedrijf? Wij  maken het graag! Neem daarvoor geheel vrijblijvend contact met ons op.
 
 

Ons eigen CMS YourMonitor

Waar u ook bent en op welk apparaat dan ook, u kunt met YourMonitor zeer eenvoudig uw website beheren.
U hebt geen programmeer kennis nodig en kunt altijd en overal uw website aanpassen.
Ook is YourMonitor veiliger dan andere bekende open source CMS'en.

Het aanpassen, wijzigen of toevoegen van nieuwe tekst, afbeeldingen, formulieren of pagina's is altijd mogelijk en in een paar klikken gedaan.

Met onze live contentbeheer module kunt u zelfs uw pagina live zien en tegelijkertijd bewerken!
Met onze SEO module kunt u pagina titels, beschrijvingen, keywords, ALT-tags en links aanpassen.
Met onze afbeeldingen module kunt u uw afbeeldingen op allerlei manier bewerken en aanpassen. Ook kunt u de namen en beschrijvingen van elke afbeelding aanpassen.
U kunt ook zelf contact-, inschrijf- en vragenlijst-formulieren maken, aanpassen en direct toepassen.

Kortom: uw website aanpassen en beheren doet u met YourMonitor snel, eenvoudig en veilig!
Slimmer werken door procesautomatisering
© 2018 ProAutNorm B.V.Charity
mobilelaptopdesktoptabletphonedocumentdocumentssearchclipboardnewspapernotebookbook-openbrowsercalendarpresentationpicturepicturesvideocameraprintertoolboxbriefcasewalletgiftbargraphgridexpandfocuseditadjustmentsribbonhourglasslockmegaphoneshieldtrophyflagmappuzzlebasketenvelopestreetsigntelescopegearskeypaperclipattachmentpricetagslightbulblayerspenciltoolstools-2scissorspaintbrushmagnifying-glasscircle-compasslinegraphmicstrategybeakercautionrecycleanchorprofile-maleprofile-femalebikewinehotairballoonglobegeniusmap-pindialchatheartclouduploaddownloadtargethazardouspiechartspeedometerglobalcompasslifesaverclockaperturequotescopealarmclockrefreshhappysadfacebooktwittergoogleplusrsstumblrlinkedindribbble