Klantenportaal laten maken? ProAutNorm ontwikkelt software op maat

Wilt u een klantportaal laten maken? Met een klantenportaal kunt u informatie delen met een specifieke groep mensen, bijvoorbeeld uw klanten in een beveiligde webomgeving. Via een klantenportaal kunnen uw klanten hun eigen gegevens inzien en bewerken. Zo kunnen zij bijvoorbeeld bestellingen volgen en facturen terugvinden. Daarnaast biedt het u ook vele voordelen.

5 redenen om een klantenportaal te maken

  1. U bent 24 uur per dag bereikbaar voor uw klanten. Met een online klantenportaal staat u op ieder moment van de dag voor uw klanten klaar en worden ze volledig ontzorgd. 
  2. Verhoog uw omzet, doordat u gemakkelijker aan cross- en up-sell kunt doen. U kunt uw klanter veel gerichter interessante aanbiedingen doen. 
  3. Een klantenportaal is een extra stukje service naar uw klanten toe, dit resulteert in loyale klanten. 
  4. Efficiënter werken was nog nooit zo makkelijk: met een klantenportaal bespaart u tijd en kosten.
  5. Een klantenportaal van ProAutnorm is maatwerk, dat betekent dat hij altijd aan uw wensen voldoet en aansluit bij uw behoeften. 

Klantenportaal maken: alle voordelen op een rij

Met behulp van een klantenportaal kunt u klantgericht communiceren. Een klantenportaal optimaliseert uw klantrelatie en helpt u om een betere service te kunnen bieden aan uw klanten. Zo is een klantenportaal 24 uur per dag bereikbaar, daardoor heeft uw klant ten alle tijden toegang tot zijn of haar gegevens. Een ander voordeel van een klantenportaal is dat u veel doelgerichter aan cross- of up-sell kunt doen.

Alles wat u en uw klanten online kunnen regelen, kan in een klantportaal verwerkt worden. Dit is geheel afhankelijk van de branche waar u zich in bevindt en uw specifieke wensen. Denk aan het plaatsen van orders, het terugvinden van financiële gegevens maar ook servicegerichte elementen.

Door uw klantenportaal door ons te laten ontwikkelen kunt u nog van een ander groot voordeel profiteren, dat is namelijk: maatwerk. Wij ontwikkelen maatwerk oplossingen die geheel zijn afgestemd op de wensen van de klant. Geen massaproductie van standaard producten die niet volledig aansluiten bij uw behoeften maar een maatwerk klantenportaal dat doet wat u ervan verwacht.
 

De website van Ben van der Heiden | Klantenportaal maken

ProAutNorm is de ideale partner

Bent u overtuigd van het belang van een klantenportaal voor uw bedrijf? Dan zijn wij uw ideale partner als het aankomt op het ontwikkelen van de software. We hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen en schrijven van diverse soorten software waarbij de wens van de klant altijd ons uitgangspunt is.

Wij kunnen ieder klantenportaal voor u ontwikkelen, waarbij we koppelingen kunnen leggen met bijna alle ERP-systemen. Dat wil zeggen dat alle gegevens aan elkaar gekoppeld kunnen worden waardoor uw klantenportaal volledig geïntegreerd kan functioneren met uw andere systemen. Denk hierbij aan financiële en logistieke systemen. 

Een klantenportaal laten ontwikkelen

Omdat een klantportaal voor ieder bedrijf anders is, is het maken van een klantportaal altijd maatwerk. Wilt u de voordelen ontdekken van een klantenportaal? Of wilt u kennis maken met ons team om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact met ons op

Meer informatie? Lees hier meer over onze diensten.