Klanten met uw bedrijf verbinden? ProAutNorm ontwikkelt klantenportaal software

Een klantenportaal is een handig hulpmiddel voor communicatie met uw klanten. Het is een privénetwerk waar klanten belangrijke informatie en facturen terug kunnen vinden. Alleen u en uw klanten hebben toegang tot dit netwerk, daarom zijn uw gegevens en documenten altijd veilig. ProAutNorm kan klantportaal software voor uw organisatie ontwikkelen, zodat deze naadloos aansluit bij uw wensen en behoeften.

De pluspunten van een klantenportaal voor u

De mogelijkheden van een klantenportaal zijn eindeloos, u bepaalt zelf hoe u gebruik wilt maken van uw klantenportaal en welke functionaliteiten u hier graag in wilt verwerken. Het gebruik van een klantenportaal kent echter nog meer voordelen voor uw organisatie:

  1. Bespaar kosten en tijd doordat bepaalde processen op persoonlijke wijze worden geautomatiseerd
  2. Creëer korte lijnen met uw klanten en biedt hen een unieke service door een klantenportaal op maat; 
  3. Klantprocessen worden afgesteld op de wensen van u en uw klant; 
  4. De klantenportaal software koppelen aan uw huidige ERP systeem is geen probleem; 
  5. Uw klanten hebben eenvoudig inzicht in hun persoonlijke informatie zoals bestellingen en facturen. 

De voordelen voor uw klanten

Niet alleen u heeft baat bij een klantenportaal, ook uw klanten ervaren hier grote voordelen aan. We zetten de voordelen voor uw klanten op een rij: 

  1. Uw klant heeft duidelijk inzicht in de planning, geplaatste orders en facturen.
  2. Uw klant heeft wereldwijd toegang tot zijn eigen gegevens. 
  3. Uw klant is niet langer afhankelijk van u of uw medewerkers, maar kan zelf al een hoop van zijn eigen gegevens inzien in het klantenportaal. 
  4. Een veilig systeem dat alleen toegankelijk is voor u en uw klant. Zo ontstaat er tevens een korte lijn, wat voor de klant erg fijn is. 
  5. Unieke service die afgestemd is op de behoeften van de klant. 

ProAutNorm is een gespecialiseerd software ontwikkelaar

ProAutNorm is gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk software oplossingen. We ontwikkelen voornamelijk internetoplossingen en software applicaties die ervoor zorgen dat uw processen naadloos op elkaar aansluiten. Ook koppelen we software en systemen aan webomgevingen.

Wilt u graag een klantenportaal software laten ontwikkelen dat perfect aansluit bij uw organisatie? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u, zodat we al uw wensen in een gebruiksvriendelijk klantenportaal kunnen verwerken. Deze ontwikkelen wij geheel op maat, zodat uw klantenportaal alleen beschikt over de functionaliteiten die u daadwerkelijk nodig heeft. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact met ons op

Meer weten over onze diensten? Kijk dan hier