Over ProAutNorm B.V.

ProAutNorm is zakelijk dienstverlener op het gebied van procesautomatisering. Wij ontwikkelen hoofdzakelijk internetoplossingen en software applicaties voor e-commerce, retailers, productie en logistieke bedrijven. ProAutNorm is onderdeel van de PRN Group en gevestigd in Tholen. 

Maak kennis met het team

Arnd-Jan Luters
Manager Development
Door mijn ervaring en analytisch vermogen ben ik in staat om de verbinding te leggen tussen de knelpunten in uw proces.
Jacko Nieuwenhuize
Business Unit Manager
Mijn missie is: het koppelen van goede ideeën aan de juiste mensen met als eindresultaat een tevreden klant.
Paul van de Breevaart
Webdeveloper
Vanuit mijn opleiding ben ik als stagiair bij ProAutNorm gekomen. Nu werk ik part-time naast mijn studie als webdeveloper.
Marc de Graaf
Webdeveloper
Als stagiair kwam ik bij ProAutNorm terecht. Na mijn opleiding ben ik fulltime webdeveloper bij ProAutNorm.
Joep Oomens
Back-end developer en CMS specialist
Als cms specialist ben ik constant bezig met het verbeteren van YourMonitor, om onze klanten de beste cms ervaring te bieden!

Ben jij ook een talentvolle, gemotiveerde programmeur en zie jij jezelf al tussen dit team staan?
Stuur ons dan je CV met motivatie en wij nemen contact met je op.


Slimmer werken door procesautomatisering
© 2019 ProAutNorm B.V.DisclaimerCharityPrivacy Policy
  Om onze website optimaal te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Voor ons Privacy Statement:   Privacy Statement
mobilelaptopdesktoptabletphonedocumentdocumentssearchclipboardnewspapernotebookbook-openbrowsercalendarpresentationpicturepicturesvideocameraprintertoolboxbriefcasewalletgiftbargraphgridexpandfocuseditadjustmentsribbonhourglasslockmegaphoneshieldtrophyflagmappuzzlebasketenvelopestreetsigntelescopegearskeypaperclipattachmentpricetagslightbulblayerspenciltoolstools-2scissorspaintbrushmagnifying-glasscircle-compasslinegraphmicstrategybeakercautionrecycleanchorprofile-maleprofile-femalebikewinehotairballoonglobegeniusmap-pindialchatheartclouduploaddownloadtargethazardouspiechartspeedometerglobalcompasslifesaverclockaperturequotescopealarmclockrefreshhappysadfacebooktwittergoogleplusrsstumblrlinkedindribbble