Een professionele website laten maken

Uw potentiële klant heeft via een zoekmachine of op een andere manier uw website gevonden. Een website is dan direct de eerste indruk die hij of zij van uw bedrijf krijgt. Een professionele uitstraling en een complete website zijn daarom van groot belang. Wij realiseren, onder ons eigen label WebsiteFactory, professionele websites. Communicatie is hierbij de sleutel tot succes. Lees verder over een professionele website laten maken!

Communicatie via uw website

Communicatie is het sleutelwoord als het gaat om het ontwikkelen en maken van een professionele website. U moet ervoor zorgen dat uw bezoeker wordt geboeid en meer informatie wit. Goede content zorgt ervoor dat een bezoeker doorklikt en vervolgens wordt verleid tot het doen van een aankoop, het invullen van een offerte formulier of bijvoorbeeld het achterlaten van gegevens. Ongeacht het doel, communicatie zorgt ervoor dat u uw doel gaat bereiken.

SEO-technische eisen

De inhoud en de uitstraling van uw website is belangrijk, maar voordat uw (potentiële) klanten dat zien, moeten ze u eerst weten te vinden. Goede content is belangrijk voor de vindbaarheid van uw website. Wij zorgen ervoor dat uw professionele website voldoet aan de SEO-technische eisen van zoekmachines. Zo wordt uw website vertoond tussen de zoekresultaten van verschillende zoekmachines. Ontzettend belangrijk om uw nieuwe klanten te bereiken. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw website er op de computer, laptop, tablet en mobiel goed uitziet. Dit doen we aan de hand van een responsive design.

Een professionele website geheel op maat

Wij zorgen ervoor dat de professionele website geheel op maat wordt gemaakt. Uw professionele website wordt geheel gemaakt op basis van uw wensen en aan de hand van uw huisstijl. U bent dan ook niet gebonden aan bepaalde templates, waardoor er veel vrijheden zijn ook op het gebied van design. Tijdens het proces, van begin tot eind, denken onze enthousiaste experts graag met u mee. Samen komen we tot een indrukwekkende professionele website voor uw organisatie!

Een professionele website laten maken | Voorbeeld Kaeswienkeltje

Een eigen Content Management Systeem

Wij werken met een eigen Content Management Systeem, namelijk YourMonitor. Dit systeem is erg gebruiksvriendelijk. U kunt op elk apparaat en elke locatie gemakkelijk aanpassingen of toevoegingen doen op uw website. Dankzij de inrichting van ons CMS Systeem heeft u geen programmeerkennis nodig en doet u aanpassingen al in een slechts een paar klikken. We hebben zelfs een live contentbeheer module erin verwerkt, zo ziet u direct de veranderingen op de desbetreffende pagina.

Kosten professionele website laten maken

Bent u benieuwd naar de kosten van een professionele website? Neem geheel vrijblijvend contact op met onze experts. Wij zorgen ervoor dat de website volledig voldoet aan uw wensen en helpen u graag verder. Lees hier alvast meer over de kosten van een professionele website. Deze pagina geeft meer informatie, maar voor de kosten kunt u ons persoonlijk benaderen. Wij maken dan graag een passend prijsvoorstel op basis van uw wensen en behoeften.

Neem contact met ons op