Ben van der Heiden

Webdevelopment

ProAutNorm heeft in opdracht van DosisDesign de nieuwe website ontwikkeld voor Ben van der Heiden. De website is geïntegreerd met het achterliggende CRM systeem.

Door middel van deze integratie zijn klanten in staat om online een afspraak te maken, de bestel geschiedenis te raadplegen en het verloop van hun eigen oogsterkte inzien.

Voor deze website hebben wij een flexibel content management grid systeem ontwikkeld waarmee de opdrachtgever elke pagina volledig naar wens kan inrichten zonder restricties.

Bijzonderheden:
  • Integratie CRM
  • Online afspraak maken
  • Order historie en oogsterkte verloop inzichtelijk
  • Implementatie YourMonitor
Bekijk de website

Slimmer werken door procesautomatisering
© 2019 ProAutNorm B.V.DisclaimerCharityPrivacy Policy
mobilelaptopdesktoptabletphonedocumentdocumentssearchclipboardnewspapernotebookbook-openbrowsercalendarpresentationpicturepicturesvideocameraprintertoolboxbriefcasewalletgiftbargraphgridexpandfocuseditadjustmentsribbonhourglasslockmegaphoneshieldtrophyflagmappuzzlebasketenvelopestreetsigntelescopegearskeypaperclipattachmentpricetagslightbulblayerspenciltoolstools-2scissorspaintbrushmagnifying-glasscircle-compasslinegraphmicstrategybeakercautionrecycleanchorprofile-maleprofile-femalebikewinehotairballoonglobegeniusmap-pindialchatheartclouduploaddownloadtargethazardouspiechartspeedometerglobalcompasslifesaverclockaperturequotescopealarmclockrefreshhappysadfacebooktwittergoogleplusrsstumblrlinkedindribbble