Software applicaties

Werkt u met meerdere systemen en bent u op zoek naar mogelijkheden om deze systemen met elkaar te laten communiceren? Of heeft u een specifiek vraagstuk wat u niet met standaard software kunt oplossen? ProAutNorm ontwikkelt slimme weboplossingen zoals software applicaties. Maatwerk software is het antwoord op alle problemen die u niet met standaard software op kunt lossen.

Het grote voordeel van software speciaal voor uw business te laten ontwikkelen is dat software volledig afgestemd kan worden op uw wensen en ideeën. De applicatie sluit naadloos aan bij uw huidige systemen, waardoor u sneller en efficiënter kunt werken.

Van idee tot realisatie

U heeft een idee en dat idee moet omgezet worden in een goed werkende app of software. ProAutNorm kan u daarbij helpen. Software applicaties worden ontwikkeld om bepaalde taken eenvoudiger te maken. Maatwerk software daarentegen wordt ontwikkeld zodra standaard software niet voldoet. Heeft u een (ruw) idee voor een software applicatie of loopt u tegen een probleem aan wat u met uw huidige software niet op kunt lossen? Laten we dan eens beginnen met het inventariseren van uw wensen, ideeën en doelen om zo tot een passende oplossing te komen.

Maatwerk software ontwikkeling en software applicaties door ProAutNorm

Het volledige proces voor software development

Zodra we uw ideeën hebben geïnventariseerd is het voor ons tijd om deze ideeën om te zetten tot een degelijk voorstel. In dit voorstel geven we u een duidelijk beeld van hoe de software of applicatie er volgens ons uit zou moeten zien. Ook schetsen we een beeld van de verwachte kosten en hoeveel tijd we nodig denken te hebben voor het ontwikkelen van de software. Op die manier komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Bent u of zijn jullie akkoord met het voorstel? Dan gaat ons developers team aan de slag met het bouwen. Tijdens het hele proces houden we nauw contact, zodat we snel kunnen schakelen en bijsturen waar nodig.

Blijvend onderhoud van uw software applicaties

Na lancering van de software applicatie kunt u ermee aan de slag. Desalniettemin heeft een softwarepakket blijvend onderhoud nodig. Wij raden u aan om de software bij dezelfde partij te laten onderhouden als waar u het heeft laten ontwikkelen. De developers kennen tenslotte alle ins en outs van de software.

Software applicaties laten ontwikkelen?

ProAutNorm helpt u graag bij het ontwikkelen van een slimme oplossing. U kunt bij ons terecht voor het ontwikkelen van maatwerk software, webapplicaties en slimme internetoplossingen. Benieuwd naar de mogelijkheden of meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op