Systeembeheer uitbesteden?

Een goede werking van uw computersystemen is erg belangrijk om alles goed te laten functioneren. Doordat steeds meer werkzaamheden via computers worden uitgevoerd kunnen technische problemen of systeemfouten voor veel vertraging zorgen binnen uw bedrijfsprocessen. Wanneer u uw systeembeheer uitbesteed zorgen we voor het opzetten, configureren en onderhouden van al uw computers, netwerken en gerelateerde systemen binnen uw bedrijf.

Onder systeembeheer vallen onder andere de volgende diensten:

  • Het maken van back-ups van uw IT-systeem, zodat u ten alle tijden terug kunt vallen op een reservekopie van uw gegevens;
  • Het installeren en instellen van updates voor uw hardware en software;
  • Het ontwikkelen van nieuwe software voor uw huidige systeem;
  • Eventueel toevoegen/wijzigen of verwijderen van gebruikers en wachtwoorden;
  • Al uw vragen met betrekking tot de door ons ontwikkelde software beantwoorden;
  • Technische problemen met uw systeem onderzoeken en verhelpen;
  • Uw computernetwerk beveiligen.

Uw bedrijf is altijd goed bereikbaar

Voor ieder bedrijf is het belangrijk dat ze goed bereikbaar zijn, en daarmee doelen we niet alleen op de telefoon. Ook uw website, mail en andere systemen moeten goed werken. Ieder systeem moet goed onderhouden worden zodat u, uw personeel of uw klant niet tegen fouten, vertragingen of problemen oploopt. Door uw systeembeheer uit handen te geven kunt u altijd gebruik maken van een goed functionerende computer en telefoon. Daardoor is uw bedrijf altijd bereikbaar voor uw klanten en partners. En 24/7 bereikbaar zijn is tegenwoordig bijna noodzakelijk om iedereen tevreden te houden.

Systeembeheer uitbesteden aan ProAutNorm

Drie voordelen van uitbesteden

  1. U hoeft zelf niet langer tijd en energie te stoppen in het beheren van uw systemen. Dit is vaak tijdrovend, zeker wanneer u zelf niet op de hoogte bent  van de laatste technieken en de kennis niet echt in huis heeft;
  2. Goed systeembeheer is goed voor de continuïteit. Door uw systeembeheer uit te besteden zorgt een externe partner dat uw systemen 24 uur per dag werken en bereikbaar zijn;
  3. U haalt de expertise van specialisten in systeembeheer in huis. Nieuwe samenwerkingen zorgen automatisch voor meer denkkracht en creativiteit. Ook onze specialisten denken intensief met u mee over nieuwe mogelijkheden.

Uw systeembeheer uitbesteden

Om door te kunnen groeien is het belangrijk dat uw systemen altijd werken. Als een klant een keer uw website niet kan bereiken, zal hij dit altijd onthouden en bent u deze klant voor goed kwijt. Door de hoge veranderingssnelheid binnen de ICT is het bijna onmogelijk om uw systeembeheer zelf op te pakken, u zult hier al snel een specialist voor in moeten huren. Bij het uitbesteden van uw systeembeheer hoeft u er zelf niet langer naar om te kijken, al het werk wordt voor u gedaan. Denk daarnaast ook eens aan andere nuttige toevoegingen zoals bedrijfsprocessen automatiseren. ProAutNorm helpt u verder!

Ook werken met een snel systeem zonder vertraging? Wij helpen u graag verder. Bij ProAutNorm zijn we gespecialiseerd in alle facetten van systeembeheer. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf altijd bereikbaar is en u zich niet langer zorgen hoeft te maken over alle technische systemen.

Neem contact met ons op