Vacatures

ProAutNorm is een dynamisch en snelgroeiende onderneming. We zijn daarom altijd op zoek naar nieuw talent, om al onze nieuwe ideeën te realiseren. 

Hieronder vindt je alle openstaande vacatures. Zit de juiste voor jou hier niet tussen, maar denk je dat je wel goed bij ons zou passen? Laat ons dan weten wie je bent en waar je talent ligt. We komen graag met je in contact!

Front-end Webdeveloper

Opleiding:
MBO Niveau 4, HBO werk- en denk niveau

Uren:
38 per week

Ervaring:
2 jaar relevante werkervaring

Functie omschrijving:
Wij zoeken een enthousiaste webdeveloper met enige jaren werkervaring. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren. Jouw werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het ontwikkelen van nieuwe websites, webshops en portalen. Naast deze werkzaamheden is het onderhouden van de bestaande oplossingen en support verlenen aan opdrachtgevers een belangrijke taak.

Kennis en ervaring:
  • HTML (5), JavaScript en CSS (3)
  • PHP OOP, MySQL
Informatie en solliciteren:
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Arnd-Jan Luters, Manager Development. Je kunt hem bereiken via arnd-jan.luters@proautnorm.com of 06-44099394.

Sollicitaties kunnen worden gestuurd naar personeelszaken@proautnorm.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Software engineer

Opleiding: 
HBO-ICT 

Uren: 
38 per week

Ervaring: 
5 jaar relevante werkervaring

Functie omschrijving:
Wij zoeken een enthousiaste software engineer met enige jaren relevante werkervaring. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren. Jouw werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het ontwikkelen van nieuwe applicaties en services. Naast deze werkzaamheden is het onderhouden van de bestaande oplossingen en support verlenen aan opdrachtgevers een belangrijke taak.

Kennis en ervaring:
  • DevExpress
  • MSSQL
Informatie en solliciteren:
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Arnd-Jan Luters, Manager Development. Je kunt hem bereiken via arnd-jan.luters@proautnorm.com of 06-44099394.

Sollicitaties kunnen worden gestuurd naar personeelszaken@proautnorm.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Slimmer werken door procesautomatisering
© 2018 ProAutNorm B.V.Charity
mobilelaptopdesktoptabletphonedocumentdocumentssearchclipboardnewspapernotebookbook-openbrowsercalendarpresentationpicturepicturesvideocameraprintertoolboxbriefcasewalletgiftbargraphgridexpandfocuseditadjustmentsribbonhourglasslockmegaphoneshieldtrophyflagmappuzzlebasketenvelopestreetsigntelescopegearskeypaperclipattachmentpricetagslightbulblayerspenciltoolstools-2scissorspaintbrushmagnifying-glasscircle-compasslinegraphmicstrategybeakercautionrecycleanchorprofile-maleprofile-femalebikewinehotairballoonglobegeniusmap-pindialchatheartclouduploaddownloadtargethazardouspiechartspeedometerglobalcompasslifesaverclockaperturequotescopealarmclockrefreshhappysadfacebooktwittergoogleplusrsstumblrlinkedindribbble