website-laten-bouwenWebsite laten bouwen? Gespecialiseerd in maatwerk

 

 

Website laten bouwen?

Een website is het visitekaartje van uw bedrijf. Klanten bezoeken uw website om een beter beeld van uw product of dienst te krijgen. Het is daarom belangrijk dat u via uw website de juiste boodschap aan uw bezoeker overbrengt. Maar wat wilt u precies vertellen? Daar kunnen wij u bij helpen! Laat uw website bouwen door ProAutNorm. We bouwen niet alleen een website voor u, we denken met u mee welke boodschap u nu precies wilt communiceren en vatten dit samen in een goede website.  

Wij realiseren ons dat geen enkele website hetzelfde is. Iedere website dient namelijk een ander doel. Bovendien is geen enkele doelgroep identiek. Daarom is het van groot belang dat we samen die unieke boodschap vinden, die aansluit bij uw doelgroep. Dit doen we onder andere door communicatie en techniek samen te brengen. 

Of u nu een website wilt laten bouwen om uw bezoekers te informeren over uw dienst, of juist een webshop wilt. Wij kunnen het voor u maken. Ook wanneer u diverse koppelingen wilt leggen naar al bestaande software pakketten. Dit doen we binnen onze eigen webdivisie onder het label: WebsiteFactory. Bij ons heeft u eindeloze integratiemogelijkheden doordat we maatwerk software ontwikkelen. 

Vertel mij meer
 

Webshop laten bouwen

Wilt u een webshop laten bouwen? Wanneer u uw producten online wilt verkopen kunt u er niet omheen: u heeft een webshop nodig. Het grote voordeel is dat u met een webshop niet alleen 24/7 bereikbaar bent, maar ook nog eens geopend. U kunt dus 24 uur per dag uw producten verkopen. Bovendien is het mogelijk om een grotere doelgroep aan te boren, die u met een fysieke winkel wellicht misloopt. 

U kunt bij ons terecht voor het bouwen van een webshop, maar we doen graag nog een stapje extra. Zo kunnen we uw webshop koppelen aan uw huidige CRM systeem of een product configurator integreren. Dit is slechts een kleine greep uit onze eindeloze mogelijkheden. We vertellen u graag meer onder het genot van een kopje koffie! 

Eenvoudig beheer van uw website

We hebben ons eigen Content Management Systeem (CMS) ontwikkeld met het oog op gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. Hierdoor is het voor u erg eenvoudig om uw website te beheren. Aan de hand van diverse modules kunt u binnen een paar klikken pagina’s, afbeeldingen en formulieren toevoegen, aanpassen en bewerken. U heeft hier geen programmeerkennis voor nodig! Tevens is ons Content Management Systeem op ieder apparaat te gebruiken, waardoor u waar en wanneer dan ook uw website kunt beheren. 
Wat is het beste crm systeem? Website laten bouwen? Contacteer ProAutNorm!

Website laten bouwen: na oplevering

U heeft een website laten bouwen, en dan is het klaar. Bij ProAutNorm is dat niet het geval, tenzij u dat uitdrukkelijk wenst. Er is namelijk meer voor nodig dan alleen een goede website om uiteindelijk bezoekers naar uw website te krijgen. Uiteraard is een goede website of webshop een goed begin, maar ook content draagt bij aan de vindbaarheid van uw website. 

Onze specialisten kunnen ervoor zorgen dat uw website 100% geoptimaliseerd is voor de organische vindbaarheid in Google. Bovendien zorgen we ervoor dat uw website regelmatig aangevuld wordt met up-to-date content afgestemd op de laatste SEO-specificaties van Google. 

Maak een afspraak